Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) zo 13 september 2015, 15:18

Politiehelikopter ingezet in verband met vermissing meisje

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:49 uur

VEENENDAAL – In de nacht van zaterdag op zondag 13 september heeft de politie van Veenendaal ondersteuning gekregen van een politiehelikopter in verband met de vermissing van een 16-jarig meisje.

De vermissing is urgent omdat het om een minderjarig meisje gaat. De beschrijving uit het burgernetbericht klopt volgens de politie niet helemaal. Corina is 16 jaar, ongeveer 1.70 meter lang en een sportief postuur. Zij is nonchalant gekleed en droeg geen pet zoals eerder vermeld. Zij heeft licht bruin haar en rijdt op een zwarte opoefiets met rode snelbinders.

Zondagmorgen rond 11:00 uur kwam de politiehelikopter weer ter plaatse om ook bij daglicht te zoeken naar de vermiste Corina.

De politie heeft het meisje nog niet aangetroffen en zet het onderzoek voort. Mocht u nog info hebben neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.